Svenska Bildningsförbundet r.f. on yhdistys, jonka tavoitteena on yhdistää suomenruotsalainen ja kaksikielinen väestö, edistää sivistystoimintaa ja rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua. Yhdistys edistää ymmärrystä kansainvälisestä yhteisöstä ja eurooppalaisesta intergraatiokehityksestä.

Svenska Bildningsförbundet järjestää kokouksia, kursseja, seminaareja, sekä muuta koulutustoimintaa. Bildningsförbundet rakentaa verkostoja eri sidosryhmien välillä sidosryhmien välillä, jotka tukevat yhdistyksen tavoitteita.

Svenska Bildningsförbundetin toiminta jakautuu viiteen osa-alueeseen: koulutus- ja seminaaritoiminta, ajatushautomo Agenda, Liberal praktik ja Ledarskapsakademin sekä yhteistyöprojektit. Nämä toimialueet toimivat Svenska Bildningsförbundetin alaisuudessa.

 

 

Ajankohtaista

Hellitä Sinistä käsijarrua

"Vaikuttaa hieman oudolta, jos Sininen tulevaisuus häviävän pienen kannattajatukensa avulla voisi ampua alas perhevapaauudistuksen, jonka parissa on tehty töitä jo todella kauan." - Mattias Fagerholm, toiminnanjohtaja, ajatushautomo Agenda.

Onko eduskuntavaalien jälkeen Sinistä tulevaisuutta?

Populismitutkija Ann-Cathrine Jungar ennustaa pimeää tulevaisuutta Siniselle tulevaisuudelle, joka irtaantui kesällä Perussuomalaisista. Ajatushautomo Agendalle antamassaan haastattelussa Jungar sanoo, että kysymys on nyt, onnistuuko ryhmä saamaan edustajapaikkoja vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia

SOME

 

Julkaisut